Een website maken is een passie... Met helemaal niets ga je aan de slag, maar samen met het verhaal van de klant kom je tot een eindresultaat. Dat is pas een wonder.Press'd

Website op maat / Website laten maken

Het maken van een website begint meestal met een goed verhaal. Een verhaal dat u kwijt wilt aan de wereldwijde community. Daarom is dit verhaal erg belangrijk vooraleer u nog maar begint te denken om een website te maken. Maar, hoe klein of hoe groot uw project ook is, hoe simpel of uitgebreid, alles is bij ons mogelijk na het maken van goede afspraken.

Press'd verkiest het maken van websites op maat, volledig volgens de wensen van de klant. Hetgeen de klant wenst, bepaalt hoe de website zal gemaakt worden. Voor de ontwikkeling van websites gebruiken we HTML5, CSS3, PHP 5, MySQL, Apache, jQuery, Dreamweaver CS5.5, Photoshop CS5.5, Flash CS5.5,...

Aangezien er heel veel verschillende soorten websites bestaan, kan u alvast meer info vinden op onze informatiepagina.

Wilt u uw website laten maken bij Press'd ? Het maken van een website verloopt bij ons altijd in verschillende fases. Elke fase begint en eindigt met een meeting tussen Press'd en de klant om alle opties te overleggen. Het eerste gesprek is volledig vrijblijvend en volledig gratis ! Tijdens deze meeting bekijken we samen wat U als klant exact wenst en bespreken we de verschillende fases die wij hanteren om van een idee naar een volwaardige website te komen.


Fase 1 : Kennismaking en bespreking van mogelijkheden

Eerst maken we kennis met elkaar en bespreken we uw wensen. Op basis van deze wensen maken wij een vrijblijvende prijsofferte. In deze fase bespreken we eigenlijk de complete website in vrij groot detail. Belangrijke zaken die worden besproken zijn o.a. :

Indien u beschikt over een huisstijl is het van groot belang dat u alle mogelijke informatie voorziet tijdens deze fase.
Op het einde van deze fase zal Press'd een prijsofferte maken en aan u voorstellen. Op dit moment kan u zelf nog beslissen of u verder wil gaan met het project en/of nog bepaalde items moeten veranderd worden. Hebt u helemaal geen idee van welke soorten websites er allemaal bestaan, kijk dan even op onze informatiepagina.

Fase 2 : Draft design maken en goedkeuring verkrijgen

Nadat u uw goedkeuring hebt gegeven over de prijsofferte en de items die gaan ontworpen worden, zal Press'd tot drie voorstellen maken van hoe uw website er uit zou kunnen zien. Deze "draft" wordt gemaakt als een "foto" die duidelijk de kleuren, layout, lettertypes,... zal tonen. U geeft uw uiteindelijke voorkeur door, alsook een eventuele lijst van wijzigingen, om zo tot een uiteindelijk resultaat te komen.

Fase 3 : Bouwen van de website

In deze fase wordt de "foto" omgetoverd tot een functionerende website. Regelmatig zal u in een test omgeving de website kunnen testen en alsnog uw tussentijdse wensen bekendbaar maken. Op het einde van deze fase levert Press'd een volledig functionerende website aan die klaar staat om in productie gezet te worden.

Fase 4 : Afwerking en tuning

In de laatste fase gaan we voornamelijk de website afwerken en fine-tunen. De laatste foutjes of onnauwkeurigheden worden nu ook weggehaald.
Deze fase is ook het ideale moment om de website te testen in verschillende browsers en op verschillende schermresoluties.
Ook kunnen we op dit moment nadenken over volgende stappen zoals SEO (Search Engine Optimization) en marketing om de website bekend te maken.
Indien de website dynamisch opgezet is, krijgt de klant een duidelijke beschrijving van alle stappen om de eigen website up-to-date te houden.

Press'd

Herkenrodestraat 10
3540 Herk-de-Stad

Tel : +32 (0) 476/97.08.68
Mail : info@pressd.be

© Press'd - Alle rechten voorbehouden