Over ons

Press'd had zijn start als een éénmansbedrijf, opgericht op 1 januari 2012. Sinds augustus 2018 zijn we gegroeid tot een volwaardige firma die grote klanten tot zijn cliĆ«nteel mag rekenen.

Sinds 1996 zijn wij voltijds werkzaam als consultant bij bedrijven met grote naam in de informatica wereld. Doorheen de jaren ontwikkelden wij meerdere websites en hielpen wij bedrijven en particulieren met advies over hardware, software, websites, creatieve oplossingen enzovoort. Ons kennisgebied is het grootst op het vlak van het maken van websites op maat, ontwikkelen van software en web technologiën in het algemeen.
Vanaf nu bieden we ook onze diensten aan al project manager / project lead voor grote en kleine projecten. Nadruk ligt op IT projecten, vooral in de security wereld. Samen met onze ervaring bieden we bedrijven een online maar vooral veilige omgeving !

Press'd beschikt over verschillende certificaties op software-gebied. Met deze certificaties kan u als klant terugvallen op een zekerheid die wij U kunnen bieden met de grootste garantie op professionaliteit.

Elke dag zetten wij ons in om ons nog meer toe te spitsen op de nieuwste technologiën. Wij engageren ons om indien nodig de benodigde kennis op te doen om alzo de beste oplossing te kunnen bereiken. Wij zijn er zeker van dat wij voor elke oplossing de beste prijs kunnen bieden in samenspraak met u als klant. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons voor meer inlichtingen.
Press'd is gevestigd in Herk-de-Stad in Limburg, maar we maken websites voor klanten in heel België en zelfs in het buitenland.

Veel informaticabedrijven richten zich op de grote(re) spelers met het grote kapitaal. Middenstand, kleine zelfstandigen, vrije beroepen, scholen en VZW's maar ook de gewone particulier worden vaak vergeten. Press'd engageert zich in het geven van advies en het bijstaan in alle aspecten van het informaticagebeuren bij deze groepen.

U bent dus ook als particulier van harte welkom bij ons. Of het nu gaat over het maken van websites op maat, installatie of beheer van software, hardware of gewoon advies op technisch vlak, wij leveren totaaloplossingen in de meest flexibele zin van het woord.

Daarbuiten staan we klaar om samen met u creatieve oplossingen tot stand te brengen. Dit omvat een groot gamma, gaande van het maken van boekjes, clubbladen, flyers, leaflets, ... tot het maken van foto- en videoreportages. En dit in alle prijscategoriën.

Press'd

Herkenrodestraat 10
3540 Herk-de-Stad

Tel : +32 (0) 476/97.08.68
Mail : info@pressd.be

© Press'd - Alle rechten voorbehouden