Onze diensten

Ook al specialiseert Press'd zich in hoofdzaak op het maken van websites op maat en web applicaties, toch kunnen wij u nog enkele andere diensten aanbieden. Voor elke vraag of voor meer informatie, contacteer ons best via mail of telefoon !


3D printing

Vanaf 2021 beschikt Press'd over een eigen professionele 3D printer. Hiermee kunnen wij zo goed als elk onderdeel printen voor u. Dit kan gaan van de vele open-source objecten die beschikbaar zijn op het Internet (bv Thingiverse) tot zelf ontworpen 3D modellen. Het printen kan in verschillende materialen (PLA, ABS, PETG, FLEX,...). Zeer democratische prijzen. Vraag gerust meer info of een offerte voor uw gewenste object! Of bekijk ondertussen een aantal van de objecten die wij al printten voor onze klanten.Online Naamkaartje

Bent u niet op zoek naar een volledige website met veel informatie, maar wilt u toch online zijn voor een klein prijsje ? Geniet dan van onze all-in-one aanbieding met een eigen online naamkaartje ! Eén pagina met je logo, gegevens en enkele fotos ! Meer moet dat niet zijn ! U kiest de kleuren, u bezorgt ons uw logo, gegevens en 3 foto's en wij zorgen voor de rest. Een Google Maps kaartje komt er standaard bij ! Dit alles voor een éénmalige prijs van 300 EUR. Een domeinnaam naar keuze én een ruime webhosting (voor 1 jaar) zitten er gewoon standaard bij ! Meer info vindt u hier !


Professionele publicaties

Een professionele publicatie nodig om uzelf of uw firma te promoten ? Wij zorgen voor creatieve designs (flyers, posters, leaflets, ...). Ook tijdschriften, clubbladen of andere teksten kunnen wij voor u maken. Onder publicaties verstaan wij erg veel. Bent u een student die niet zelf zijn thesis kan of wil typen ? Of wilt u graag een kaart, poster of flyer laten maken voor de aankondiging van een evenement (hoe klein of hoe groot ook), dan is dat allemaal mogelijk. Elk "gek" idee is bespreekbaar. U kan ons met elke vraag contacteren en dan bekijken wij wat het beste is wat wij voor u kunnen betekenen en aan welke prijs.


Software problemen

Wij hebben kennis van de meeste grote pakketten die door een standaard eindgebruiker worden gebruikt. Hebt u een virus opgelopen ? Wij nemen uw computer onder handen om hem weer virusvrij te krijgen. Hebt u een computer die immens traag is geworden ? Vindt u dat de harde schijf zoveel rammelt ? Wij kunnen hem weer netjes op orde krijgen om hem zo weer wat sneller te maken. Wij kunnen software installeren en optimaliseren op uw nieuw aangekochte PC. Of hebt u een vraag die u aan niemand anders durft te stellen ? Laat het ons weten ... Wij onderzoeken hoe wij u verder van dienst kunnen zijn met deskundige informatie.


Adviesverlening

Bij het kopen van een nieuwe computer of uitbreiden van de bestaande infrastructuur moet er rekening gehouden worden met verschillende zaken.
Wij doen een eerste analyse van de bestaande situatie en stellen dan de nodige vragen om tot een perfecte oplossing te komen.
Wilt u een bestaand netwerk uitbreiden of draadloos internet installeren?
Ook daarvoor kan u bij ons terecht.


Fotografie & foto reportages

Bent u op zoek naar een fotograaf ? Press'd beschikt over professionele toestellen (DSLR + full-HD videocamera) voor het maken van foto- en filmreportages.
Samen met u bekijken we wat uw wensen zijn, waarna de foto's en de films gemaakt worden.
Wij bezorgen u als klant altijd ALLE bronbestanden op CD, DVD of Blu-Ray !!
Wilt u nog verder gaan, dan kunnen wij de foto's bewerken, bundelen en in bewerkte manier aan u bezorgen in een fotoboek of op eender welke andere creatieve manier.Press'd

Herkenrodestraat 10
3540 Herk-de-Stad

Tel : +32 (0) 476/97.08.68
Mail : info@pressd.be

© Press'd - Alle rechten voorbehouden