Android apps / Applicaties

Press'd is al vele jaren voltijds werkzaam als consultant bij bedrijven met grote naam in de informatica wereld. Daardoor konden wij een hele hoop kennis vergaren maar daardoor bleven we ook altijd up-to-date met de nieuwste technologiën. Omdat meer en meer mensen surfen met hun smartphone en tablet, moesten we ons natuurlijk ook constant verder specialiseren in de ontwikkelingen voor deze mobiele devices. Het feit dat IOT (Internet of Things) de laatste jaren meer en meer de neus opsteekt, blijft het echter niet enkel bij die devices. Ook smartwatches, smartshoes, ... tot zelfs "smart" wasmachines, krijgen verbinding met het Internet. Omdat ook deze devices hun programma's nodig hebben, moeten we dus ook steeds meer het "Mobile First" principe verspreiden en dus apps ontwikkelen.

Buiten het feit dat websites mobiel moeten gemaakt worden, zijn er dus apps nodig op maat voor uw business. U kan uw doelgroep/klanten de app laten downloaden in één van de vele Appstores (Google, Apple, Microsoft,...) en ze al dan niet gratis ter beschikking stellen. Er zijn verschillende soorten apps die u kunt laten ontwikkelen, afhankelijk van uw doelstelling en de aard van uw organisatie. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw app.

Hebt u een idee voor een app ? Of zit u al met een concept ? Wij helpen u van concept tot lancering van de app !

Op dit moment bieden we enkel ondersteuning voor Android apps. In de toekomst zullen we ons zeker ook lanceren in de ontwikkeling voor iOS en Windows !

Interesse ? Contacteer ons nu !!


Press'd heeft op dit moment één app beschikbaar voor onze klant Indoorkarting Lommel. Deze app maakt verbinding met de server van deze klant en haalt, op basis van uw ingegeven aantal personen, de beste arrangementen op uit hun database. U ziet dan dadelijk welk arrangement het beste bij uw verwachting past !

IndoorkartingLommel app

 Gratis download


Download + gebruik van deze applicatie is volledig op eigen risico !

Press'd

Herkenrodestraat 10
3540 Herk-de-Stad

Tel : +32 (0) 476/97.08.68
Mail : info@pressd.be

© Press'd - Alle rechten voorbehouden